Széchenyi 2020


GINOP-2.1.7-15-2016-01586 pályázatunk keretében egy olyan immunoszorbens esszé (gyorsteszt) prototípust alakítottunk ki, amellyel duplaszálú RNS molekulák könnyen, megbízhatóan és kvantitatívan kimutathatók.

  • A támogatás mértéke: 60.25%
  • A projekt befejezési dátuma: 2018. december 10

Összességében az általunk kifejlesztett termék erősíti cégünknek, mint a nukleinsav-specifikus ellenanyagok előállítójának és forgalmazójának pozícióját a meglévő virológiai piacokon. Komfortos, rugalmas alkalmazhatósága olyan rohamosan fejlődő területeken is bevetethetővé teszi, mint a rákkutatás és a gyógyszeripar, s így új piacterületek nyílhatnak meg cégünk számára.


GINOP-1.2.2-15-2015-00747 pályázatunk keretében olyan eszközök beszerzését terveztük, amelyek segítségével az általunk forgalmazott, a világpiacon unikális ellenanyagok gyártása a cég saját laboratóriumában megoldhatóvá válik.

  • A támogatás mértéke: 69.9%
  • A projekt befejezési dátuma: 2016. október 5

Ezen eszközök az elsődleges célon túlmenően lehetővé tették alapvető és standardizált minőségbiztosítási eljárások bevezetését, a jövőben pedig új termékek is fejleszthetők lesznek saját kutatókapacitással. Valamennyi készüléket (CO2-inkubátor, fénymikroszkóp, autokláv, hűthető asztali centrifuga, folyadékkromatográfiás rendszer, spektrofotométer, elektroforézis rendszer) a tervezett minőségben és felszereltséggel beszereztünk, beüzemeltünk és rendszerbe állítottunk.

Legfontosabb szakmai eredményünk, hogy 2016. őszétől saját laboratóriumunkban, a megrendelők igényeihez jobban alkalmazkodva tudjuk gyártani termékeinket, bevezettünk és minden gyártásnál alkalmazunk két minőségellenőrzési rendszert, piacra vittünk egy új terméket és egy kitet. Forgalmunk már 2016-ban 35%-kal megnőtt.